Vrienden van Erato

Vriendschapsverzoek

We willen je heel graag een vriendschapsverzoek doen. Het liefst gaan we voor een bestendige relatie, waarbij we op elkaar kunnen bouwen. Erato is een club fijne mensen, en we houden van ambitie en uitdaging. Met onze shows proberen we onszelf telkens opnieuw uit te vinden en de lat nog een beetje hoger te leggen. Maar jeetje… wat kost dat een geld hè!

Daarom hopen we dat jij ons financieel wilt ondersteunen. En voor onze innige vriendschap krijg je uiteraard iets terug! Je hoort bij de club, we houden je op de hoogte, we benoemen je vriendschap op onze site* en je krijgt als eerste de mogelijkheid om tickets te kopen voor onze shows. Daarnaast maak je een 50 dames en een 6-tal heren ontiegelijk blij. Want dankzij jouw vriendschap, kunnen wij weer verder aan de slag met leuke dingen bedenken!

Hieronder kun je aangeven hoe je graag vorm geeft aan onze vriendschap. En nogmaals, we zijn er echt ontzettend blij mee, en we vinden het een eer om jouw vriend te mogen zijn!

A. ‘That’s what friends are for pakket’                    250,- per jaar
B. ‘Dierbare vriendschap-ben zo blij met je’           100,- per jaar
C. ‘Altijd leuk als je elkaar weer ziet bundel’            50,- per jaar
D. ‘We zullen de rekening maar splitten-relatie’       25,- per jaar

We sturen je jaarlijks een factuur zodat de bonnetjes en de administratie weer kloppen, en kijken nu al uit naar onze volgende ontmoeting!

* Vanaf 100,-: vermelding op onze site, evt met bedrijfslogo

 

Sleep en drop bestanden hier of Browse
Bestanden tot 3MB | formaat jpg, png, gif of pdf

Welkom bij het opgaveformulier voor vrienden van Erato!