Welkom bij Erato

 

Erato is een showkoor uit Heusden (gemeente Asten) en bestaat uit 45 zingende dames en een 6-koppige live band. Muziek is onze passie. We halen enorm veel plezier en voldoening uit het neerzetten van shows vol kwaliteit en bezieling. Samen ergens voor gaan is waar we het voor doen. We repeteren elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Kom je bij ons zingen, dan wacht je een warm bad van mensen die allemaal de neus dezelfde kant op hebben staan. Gezelligheid, omkijken naar elkaar en elkaar vooruit helpen zien wij als de hoofdingrediënten om muzikaal te kunnen doen wat we doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat we te bieden hebben

Show

Show

Echte live band

Echte live band

Leuke club mensen!

Leuke club mensen!

Entertainment

Entertainment

Erato

Erato

Kwaliteit

Kwaliteit

Passie

Passie

Relaxed

Relaxed

Plezier

Plezier

Wat was Groot Kerst

Groot Kerst was kerst op z’n nieuwst. Ontstaan uit de samenwerking tussen Erato, Nota Feliz en de Pandoer. Het publiek werd ondergedompeld in kerstsfeer met deze bijzondere voorstelling vol bekende en onbekende kerstnummers, met 17-koppig orkest inclusief 7 blazers en met korte, persoonlijke kerstverhalen. Jong en oud smolten samen.

Tussen de glühwein en kerstlampjes, de kaarsen en dennengeur stonden we samen stil bij lief zijn voor elkaar. Eén ding kreeg het publiek zeker: het ultieme kerstgevoel.

Lees de recensie in het Eindhovens Dagblad >
Lees de recensie in het Peelbelang > 

Erato, dat is pas ontspanning